Maatregelen COVID-19

Beste ouders, leden en sympathisanten

In navolging van de verscherpte federale en lokale maatregelen van de verspreiding van het coronavirus zullen ook wij genoodzaakt zijn onze activiteiten voorlopig uit te stellen.

Vanuit federale, Vlaamse en lokale overheden wordt gevraagd alle activiteiten van verenigingen op te schorten tot 19 april.

Plussers Hoogstraten stelt daarom alle geplande activiteiten uit tot en met 19 april. Als jeugdvereniging willen we niet verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van Coronavirus indien een van de leden of leiding toch drager zou zijn en moedigen we iedereen aan de richtlijnen op te volgen.

Concreet houdt dit in dat de Plussersfuif 28/03 in Cahier de Brouillon is geannuleerd, net als de vormelingenactiviteiten waar we begeleiding doen. Alle grote activiteiten, weekendjes en activiteiten van de kleine groepen worden ook geannuleerd.

Meer informatie over de algemene maatregelen vind je op https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/ . Indien er specifieke vragen zijn over onze werking mag je mailen naar ariane@plussers.com of naar de eigen leiding.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten
Leiding Plussers Hoogstraten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.