Categorie archieven: Archief

Naar ondertussen jaarlijkse gewoonte organiseert Plussers Hoogstraten ook dit jaar een valentijnsactie op zaterdag 11 en zondag 12 februari

Trakteer je geliefde, je vrienden of jezelf en geniet ten volle van de verschillende lekkernijen of de rozen die we aanbieden! We bieden zoals vorig jaar kaasplanken (€25), flesjes wijn (€10), rode rozen (vanaf €2,5) en snoepzakjes (€4) aan.

Bestellen kan via dit formulier en de prijs van uw bestelling kan worden overgeschreven op de rekening van Plussers Hoogstraten, BE73 7310 1419 9660, met als mededeling “Naam + Valentijn 2023”.

De bestellingen kunnen opgehaald worden aan ons lokaal, Dokter Versmissenstraat 3, 2320 Hoogstraten, op zaterdag 11 februari of zondag 12 februari telkens van 14u tot 15u. Je kan bestellen tot en met 3 februari 2023.

Heel veel liefs van Plussers Hoogstraten! 

Komen eten! #LaDolcePlussers

Ciao a tutti! 🇮🇹

Op zaterdag 19 november 2022 organiseert Plussers Hoogstraten ‘Komen eten! #LaDolcePlussers’, ons jaarlijks eetfestijn dat we dit jaar inkleden als een echte Italiaanse avond! Voor het eetfestijn, zijn jullie van harte welkom op het Plusmoment dat om 18u van start zal gaan. Vanaf 19u kunnen we aan tafel aanschuiven.

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier (https://forms.gle/YS34VVh35ZRmXQs47). Inschrijven kan tot en met donderdag 10 november 2022.

Voor een heerlijk pastabuffet inclusief voorgerecht en dessert vragen we €12 voor volwassenen (+12 jaar). Kinderen betalen €9. Het bedrag mag gestort worden op volgend rekeningnummer: BE73 7310 1419 9660. U steunt hiermee onze werking!

A presto! 🇮🇹🍝🫒

Plusserskamp 2022

Beste Plussers en ouders

Met het mooie weer van de laatste dagen kunnen we al stilletjes aan beginnen dromen van
de zomer! Net zoals elk jaar zetten we de grote vakantie in met ons geweldig leuke
plusserskamp!


Ons kamp gaat dit jaar door van 5 tot 10 juli. Omdat we niet al te vertrekken dit jaar, gaan
we met de fiets! We verwachten jullie op 5 juli om 14u aan het lokaal, met een fiets die in
orde is. Dan fietsen we samen naar onze kampplaats in Lille! Op 10 juli om 17u30 zullen we
terug zijn aan het lokaal.


Jullie kunnen je inschrijven via deze link: https://forms.gle/6hhpZ5Af4ygCUDWc9.
Om je inschrijving te bevestigen vragen we jullie om het inschrijvingsgeld te storten naar
BE73 7310 1419 9660 vóór 20 mei. Dit bedraagt €110 per persoon en €100 vanaf het 2 de lid
van hetzelfde gezin. Als je te laat betaalt, zijn we genoodzaakt om €120 te vragen, omdat dit
voor ons extra kosten en werk met zich mee brengt.


In juni krijgen jullie van je eigen leiding nog meer praktische informatie over het kamp! Dan
kan je ook al je vragen op hen afvuren!


We willen graag iedereen er nog even op wijzen dat je kosten kan terugtrekken via de
gemeente of de mutualiteit. Meer informatie hierover kan je vinden op de achterkant van
deze brief of op onze site via TEGEMOETKOMING ZIEKENFONDS.


Mochten er ondertussen nog (financiële) vragen zijn, aarzel niet om iemand van de leiding te
contacteren! Dit kan via de eigen groepsleiding of Marieke (marieke@plussers.com).
Wij kijken er alvast naar uit!

Zonnige groetjes van jullie leiding,

Lise, Tuur, Nathan, Floortje, Eva, Sien, Margit, Nelle, Eef, Inne, Janne, Hanneke, Nicole, Sien,
Lien, Laura, Thijs, Marieke, Vincent, Willem, Siert, Sven, Ariane & Toon.

Valentijns-verkoop

Hallo tortelduifjes!

Binnenkort komt 14 februari eraan, de grote dag van de liefde. De Plussers organiseren voor jullie opnieuw de Valentijns-verkoop om de personen die je graag ziet, en jezelf natuurlijk, te verwennen. We bieden zoals vorig jaar rode rozen (vanaf €2,5), kaasplanken (€20), flesjes wijn (€8) en snoepzakjes (€3) aan. De bestellingen kunnen worden opgehaald, en zelfs worden geleverd voor wie in groot Hoogstraten woont.

Jullie kunnen bestellen door op volgende link te klikken: https://forms.gle/ybT3MNqm9ezrPAWo6 en de prijs van uw bestelling kan worden overgeschreven op de rekening van Plussers Hoogstraten, BE73 7310 1419 9660, met als mededeling “Valentijnsverkoop + naam”.

De bestellingen kunnen opgehaald worden aan ons lokaal, Dokter Versmissenstraat 3, 2320 Hoogstraten, op zaterdagnamiddag 12 februari van 14u tot 17u en op zondagvoormiddag 13 februari van 10u tot 12u. U kan bestellen tot en met 6 februari 2022.

Hopelijk tot dan!

Veel liefs, Plussers Hoogstraten

Plüssers gø Swedish!

Hej då!

Op 20 november organiseert Plussers Hoogstraten ‘Plüssers gø Swedish’: ons jaarlijkse eetfestijn, dat dit jaar in thema staat van Zweden! Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfgOf3d_lBvAo0E1T3NDuFmmVdplPZ9QbGxCyJ_LZaKEVQ6A/viewform?fbclid=IwAR0Pp3VB8yeN4Iz2IXY2CeHz5Ex9h3WlLO45F5JSbCWrCZlZlLc8cdsn5Nc. Het bedrag van 120 Zweedse kronen, ofwel 12 euro, kan gestort worden op BE73 7310 1419 9660. Inschrijven kan tot en met 12 november.

We heten jullie om 18.30u van harte welkom in de Pax voor een aperitief, waarna het eten van de typische Zweedse keuken geserveerd wordt.

Adjö! Tot dan!

Leiding Plussers Hoogstraten

Soep- & speculaasverkoop

Hallo!!

Wij zijn Plussers Hoogstraten en wij verkopen op 1 november 2020 overheerlijke soep en krokante speculaas om de regenachtige herfstdagen door te komen. Dit doen we voor de financiering van onze nieuwe jeugdlokalen en als alternatief voor onze ouderactiviteit. De zelfgemaakte speculaasjes verkopen we in zakjes van 120gram voor slechts €4 per zakje. De verse soep wordt verkocht per liter voor €7. Wil je je wel eens wagen aan zo’n lekker baksel of zo’n gezonde soep? Bestel dan snel via deze link!

Groetjes Plussers Hoogstraten

P.S. Vergeet ook zeker niet aan je vrienden of familie te vragen of zij hun magen willen vullen met dit lekkers.

Nieuwe coronamaatregelen

Beste plussers en ouders

Door de stijgende COVID-19 besmettingen in ons land, heeft de overheid beslist om in jeugdwerk naar code rood over te gaan. Ook wij moeten een aantal dingen aanpassen om onze activiteiten voor iedereen veilig te houden.

  • We laten voorlopig enkel nog activiteiten in kleine groep doorgaan. Deze gaan altijd buiten door en iedereen draagt zo veel mogelijk een mondmasker.
  • Als je tijdens een buitenactiviteit binnen komt (om naar de wc te gaan bijvoorbeeld), draag je een mondmasker.
  • Aan het begin van elke activiteit ontsmet iedereen zijn handen.
  • Weekendjes kunnen voorlopig niet doorgaan.
  • Als je symptomen hebt of in contact bent geweest met iemand die positief getest is, mag je uiteraard niet naar de activiteit komen.

Naast alle maatregelen die genomen worden tijdens onze activiteiten, verwachten we dat jullie ook jullie verantwoordelijkheid nemen en je aan de algemene maatregelen houden, zodat we zo snel mogelijk weer op volle kracht activiteiten kunnen plannen!

Lieve groetjes,

De leiding

Plusserskamp 2020

In deze onzekere tijden, proberen we toch wat vooruit te kijken naar de zomer, en natuurlijk het hoogtepunt van ons plussersjaar: Plusserskamp!! De leiding is alvast bezig aan de voorbereidingen en we hopen dat we er met z’n allen weer een geweldige editie van kunnen maken!

Dit jaar gaat ons kamp door van 5 tot 10 juli. We verwachten jullie op zondag 5 juli om 19u op de kampplaats in Gooik. Op vrijdag 10 juli zullen we samen met de bus terug naar Hoogstraten komen, waar jullie ouders jullie tegen de avond kunnen ophalen aan het plusserslokaal.

Door de onzekerheid of het kamp kan doorgaan vragen we op dit moment enkel online in te schrijven voor 10 mei via deze linkhttps://forms.gle/E5kTixs5Z6yc3qQw7. Zo kunnen we verder voorbereiden maar blijven we gespaard van veel extra werk indien het kamp niet kan doorgaan. De betaling wordt geregeld zodra we bevestiging hebben dat kampen in juli terug kunnen doorgaan. De prijs van ons kamp bedraagt €95 per persoon, of €85 voor de tweede plusser van hetzelfde gezin.

In juni kan je nog een bezoekje verwachten van de leiding, met informatie over wat je moet meenemen, wanneer we precies zullen terug zijn, en alle andere dingen die jullie graag weten! (Oké, niet alles, we moeten toch nog een paar dingen een verrassing houden ☺)

Mochten er ondertussen nog (financiële) vragen zijn, aarzel niet om iemand van de leiding te contacteren! Dit kan via de eigen groepsleiding of Ariane (ariane@plussers.com).

Wij kijken er alvast naar uit! Blijf ondertussen binnen en blijf gezond!

De leidingsploeg

Eef, Inne, Janne, Hanneke, Arthur, Nicole, Lien, Laura, Thijs, Marieke, Ariane, Vincent, Willem, Siert, Sven, Toon, Jan, Mathieu

Maatregelen COVID-19

Beste ouders, leden en sympathisanten

In navolging van de verscherpte federale en lokale maatregelen van de verspreiding van het coronavirus zullen ook wij genoodzaakt zijn onze activiteiten voorlopig uit te stellen.

Vanuit federale, Vlaamse en lokale overheden wordt gevraagd alle activiteiten van verenigingen op te schorten tot 19 april.

Plussers Hoogstraten stelt daarom alle geplande activiteiten uit tot en met 19 april. Als jeugdvereniging willen we niet verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van Coronavirus indien een van de leden of leiding toch drager zou zijn en moedigen we iedereen aan de richtlijnen op te volgen.

Concreet houdt dit in dat de Plussersfuif 28/03 in Cahier de Brouillon is geannuleerd, net als de vormelingenactiviteiten waar we begeleiding doen. Alle grote activiteiten, weekendjes en activiteiten van de kleine groepen worden ook geannuleerd.

Meer informatie over de algemene maatregelen vind je op https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/ . Indien er specifieke vragen zijn over onze werking mag je mailen naar ariane@plussers.com of naar de eigen leiding.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten
Leiding Plussers Hoogstraten

Ouderactiviteit Fiesta Mexicana

¡Hola!
Plussers Hoogstraten presenteert ‘Fiesta Mexicana!’ Ons jaarlijkse eetfestijn staat dit jaar in thema van de heerlijke Mexicaanse keuken. Het eten wordt dan ook voorzien door de foodtruck Alma Libre!

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar ariane@plussers.com. Vermeld het aantal personen en eventuele vegetariërs en allergieën. Het juiste bedrag kan u storten op BE73 7310 1419 9660. Inschrijven kan tot en met 20 september.

Volwassenen: 15 euro
Kinderen tot 12 jaar: 9 euro

Voor we ons eetfestijn starten, heten we jullie om 17:00u van harte welkom in het lokaal achteraan de Pax voor een kleine viering. Om 18:00u gaat het eetfestijn van start in de Pax zelf.

¡Hasta la vista! Tot dan!
Leiding Plussers Hoogstraten