Efteling op zaterdag 5 mei 2018

Dag liefste Plussertjes!

Op zaterdag 5 mei is het weer tijd voor de laatste gezamenlijke activiteit van het jaar, maar niet getreurd want we gaan dit jaar weer naar… De Efteling! Opdat we het maximum aan plezier uit onze dag kunnen halen, verzamelen we om 9u aan het lokaal en komen we terug in Hoogstraten aan om 18u. De prijs voor dit betoverend uitje bedraagt €33. Het is de bedoeling dat je zelf lunch en snacks voorziet en denkt aan extra kledij of regenjas indien je van plan bent om in de wild water attracties te gaan. (DUH)

Om de prijs te drukken, zouden we dit jaar ook graag een beroep willen doen op lieve ouders die samen met een aantal van de leiding de leden kunnen brengen of ophalen.

Om in te schrijven, gelieve vòòr zaterdag 28 april €33 te storten op BE73 7310 1419 9660 (het rekeningnummer van Plussers Hoogstraten) met vermelding van ‘Voor- en achternaam + groep’.
Indien je kan rijden, gelieve dan een mailtje te sturen naar charlotte.ruts@gmail.com met vermelding of je heen of terug wil rijden en hoeveel personen je kan meenemen.
Voor andere vragen of opmerkingen kan je ook terecht op dit mailadres.

— Korte samenvatting —

WAT? Slotactiviteit in de Efteling!!
WANNEER? Zaterdag 5 mei van 9:00 tot 18:00
WAAR? Verzamelen aan het lokaal
WAKOSTDA? €33  op BE73 7310 1419 9660
HOE? Lieve ouders die ons willen brengen of halen
INSCHRIJVINGSDEADLINE: zaterdag 28/4
CONTACT: charlotte.ruts@gmail.com

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.