Categorie archieven: Actueel

Startactiviteit 17 september

Yoepie, 17 september is het weer zo ver! Na een lange vakantie en een tof kamp zien we elkaar terug en vliegen we er weer in voor een knotsgek jaar en dit doen we aan onze nieuwe jeugdlokalen op Den Dijk. Heb je zin om mee te komen spelen en nieuwe vrienden te maken? Schrijf dan alvast 17 september in je agenda!

Zit je nog met vragen of vind je het toch wat spannend? Dan kan je altijd een berichtje sturen naar één van de leiding voor meer informatie.

Kamp 2023

Dit jaar gaat ons kamp door van 5 tot 10 juli. We verwachten jullie op woensdag 5 juli om 14u op de kampplaats in Mol. Op maandag 10 juli is het kamp jammer genoeg weer gedaan, en mogen jullie om 15u weer op de kampplaats opgehaald worden.

Jullie kunnen je inschrijven via deze link: https://forms.gle/59xLDyJtauUQPmRT6

Om je inschrijving te bevestigen vragen we jullie om het inschrijvingsgeld te storten naar
BE73 7310 1419 9660 vóór 5 juni. Dit bedraagt €125 per persoon en €115 vanaf het 2de lid van hetzelfde gezin. Als je te laat betaalt, zijn we genoodzaakt om €135 te vragen, omdat dit voor ons extra kosten en werk met zich mee brengt. 

In juni krijgen jullie van je eigen leiding nog meer praktische informatie over het kamp! Dan kan je ook al je vragen op hen afvuren! 

We willen graag iedereen er nog even op wijzen dat je kosten kan terugtrekken via de gemeente of de mutualiteit. Meer informatie hierover kan je vinden op de achterkant van deze brief of op onze site (www.plussers.com). 

Mochten er ondertussen nog (financiële) vragen zijn, aarzel niet om iemand van de leiding te contacteren! Dit kan via de eigen groepsleiding of Janne (janne@plussers.com).

Wij kijken er alvast naar uit!

Groetjes van jullie leiding, 

Julie, Linde, Tijl, Dries, Lise, Tuur, Nathan, Floortje, Eva, Sien, Margit, Nelle, Eef, Inne, Janne, Hanneke, Nicole, Lien, Laura, Thijs & Marieke.